3-1 70 min Fröjdens
4-1 89 min Fröjdens

Laget: Kamal - Östlund, Zakaria, Kevin, Nikki - Petter, Jesper - John P, Andreas, David - Jompa
På bänken: Owen, C-M, Spyros

Redan från början ser man att Fröjden vill rulla boll. Vi ligger bra i positionerna och Fröjden kommer sällan igenom vårt mittfält. Vi vinner bollen ofta på mittplan och har bollen på deras planhalva men skapar inga chanser. I mitten av halvleken tappar vi bollen väldigt lätt vid mittlinjen och Fröjden kan ställa om och i kamp med Kevin får deras anfallare iväg ett skott i dålig vinkel men skottet går under Kamal och in i mål. Vi tar över mer och har några farliga hörnor. Domaren blåser av en hörna som vi efter signal nickar i mål, såg inget ojust i det från bänken. David får en frispark precis utanför straffområdet och måste utgå. Nikki tar hand om frisparken och rammar ribbar men bollen går ut. En stund senare får vi en hörna som kommer ut till Zakaria som är vid straffområdsgränsen, han tar ner bollen och skjuter på volley med vänstern i insidan av stolpen och bakom målvakten men Fröjden får bort bollen. I slutminuten kommer Fröjden i en kontring och är nära men Kamal räddar och vi får bort bollen.
0-1 i paus där Fröjden har haft två riktiga anfall och gjort ett mål. Vi har haft rätt bra kontroll även om Fröjden har haft mycket boll men inte kommit någonstans.
I andra halvlek är Fröjden mer direkta och slår lite längre bollar. Efter 10 minuter får Kevin ett knä mellan benen och får utgå ett tag. Petter går och vikarierar som mittback under tiden Kevin hämtar sig. Tyvärr tappar Petter bollen som sista man och deras anfallare kommer fri mot Kamal och placerar bollen vid bortre stolpe. En stund senare vinner vi bollen och Nikki kommer på kanten och slår ett fint inlägg bakom deras backlinje där Jompa kommer och nickar in bollen över deras målvakt. Nu känns det som vi är på gång men ett par minter senare bryter Fröjden på mitten och rullar upp oss och skjuter ett bra skott som går i mål. Vi trycker på och skapar lite lägen. Vi har en hörna mot bortre stolpe som nickas i marken och upp i ribban och der är kalabalik vid mållinjen men till slut får deras målvakt tag i bollen. Fröjden skapar en del lägen bl.a har de ett långskott i ribbans överkant och ett friläge i slutminuten som Kamal räddar fint till hörna. På hörnan stannar vi med tre spelare vid mittlinjen och sedan tappar vi markering mitt i straffområdet där en Fröjdenspelare enkelt kan nicka in slutresultatet 4-1.
Fröjden vinner med 4-1 i en match där vi inte har marginalerna på vår sida. 3 ramträffar utan att utdelning. Fröjdens spelade en fin fotboll och straffade oss på våra misstag.